Бессарабський ринок відзначив 106-у річницю та оголосив переможця конкурсу на найкращий салоган

3 липня відбулось урочисте святкування 106-ї річниці легендарного столичного ринку. Для працівників ринку та гостей організатори свята підготували виставку архівних фотографій побудови Бессарабського ринку, частування та подарунки, розіграші та сюрпризи. Головною родзинкою вечора стало оркестрове шоу, представлене колективом Eclectic Sound Orchestra та Stage Sound.

Організаторам вдалось поєднати у програмі заходу історію Бессарабського ринку і його сучасне життя, акцентуючи увагу на збереженні традицій.

«Критий ринок на Бессарабській площі побудовано з однією метою – дати можливість киянам і продавати, і купувати в комфортних, цивілізованих умовах. Звичайно, час не стоїть на місці і ринок завжди потребуватиме удосконалень і покращень. І завдання кожного керівника – сприяти тому, аби ринок відповідав сучасним тенденціям, але при цьому не втратив свого початкового призначення – бути ринком!» – наголосив у своєму виступі директор підприємства Микола Ковальчук.

Також, керівництво відзначило переможця конкурсу на найкращий слоган для Бессарабського ринку. Подарунок отримала киянка Зоя Мясоїд за гасло: «Український колорит і традиції – така в Бессарабки позиція!».