Святкування 109-ї річниці Бессарабського ринку традиційно відбулось у торговому залі. Цьогоріч адміністрація наглядно поділилась планами та орієнтирами діяльності підприємства.
Презентували торговий зал (поки що) у мініатюрі, над розбудовою якого роботи вестимуться поетапно, починаючи уже найближчим часом.
Формат такий: основна частина торгових місць буде розташована на одній половині торгового залу і по периметру; друга частина відведена для фуд-корту, оскільки така зона харчування користується попитом і дозволить доцільно використовувати площу.
Нові торгові місця будуть побудовані з дерева. При визначенні форми прилавків, враховувались приклади і досвід у експлуатації різних сучасних ринків.

Також, окрема увага акцентувалась на збереженні Бессарабського ринка як історичної пам’ятки. У зв’язку з чим був виготовлений промо-ролик, який популяризує історичні цінності ринка і передає цю інформацію у спадок наступним поколінням.

Бессарабський ринок - візитівка Києва

У створенні ролика та макету майбутнього залу взяли участь багато людей, які стали друзями Бессарабського ринку. Адміністрація висловлює свою подяку Марині Івановій та очолюваного нею Музею історії моди за співпрацю та неперевершені костюми; компанії «Вебкей» за професіоналізм та творчий підхід під час роботи над відеороликом; компанії «Craft Plywood» за креативність у створенні макету; Віктору Павлюченкову за стильні образи героїнь відеоролика. Також колективу «Банк ідей» за розкриття теми меценацтва Л. Бродського та історичного шляху Бессарабського ринку.
Офіційна частина супроводжувалась виступами співачки Олени Грачової, яка виконала відомі хіти різних часів .